Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2003 - Seukaendeul Joseon namnyeo sangyeoljisa - Korean Collection = CSFD 69% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2003 - Seukaendeul Joseon namnyeo sangyeoljisa - Korean Collection = CSFD 69% Názov:2003 - Seukaendeul Joseon namnyeo sangyeoljisa - Korean Collection = CSFD 69% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy bez titulků - Velikost:2.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-24 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Eroticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Code
    Seukaendeul - Joseon namnyeo sangyeoljisa / Untold Scandal
    Drama / Komedie
    Jižní Korea, 2003, 124 min
    Režie: Jae-yong Lee
    Předloha: Choderlos de Laclos (kniha)
    Scénář: Jae-yong Lee, Dae-woo Kim, Hyeon-jeong Kim
    Kamera: Byeong-il Kim
    Hudba: Byung-woo Lee
    Hrají: Mi-sook Lee, Do-yeon Jeon, Yong-joon Bae, So-yeon Lee, Hyeon-jae Jo, Mi-ji Lee, Seong-min Choi, Jae-jin Jeong, Yoon-ah Seo, Chan-yeong Lee

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/188886-seukaendeul-joseon-namnyeo-sangyeoljisa/prehled/


    Quote:
    audio=korean, titulky=english,korean,vietnamese,thai


       


    Quote:
    Příběh Nebezpečných známostí Choderlose de Laclose se ve světové kinematografii objevuje pravidelně, vzpomeňme Formanova Valmonta či Nebezpečné známosti Stephena Frearse. Korejská verze zachycuje intriky a kupčení s city v asijské zemi 18. století. Svůdná paní Cho požádá svého bratrance Jo-wona, aby připravil o panenství mladou a naivní Soh-ok, která se má stát konkubínou manžela paní Cho. Roli ctnostné dámy, která převrátí život Jo-wona naruby, ve Skandálu převzala katolicky založená paní Sook. Od prvního záběru se na plátně odvíjí film vysoce vytříbené estetiky a erotiky, který do nejmenšího detailu zachycuje atributy korejské smetánky 18. století.


    Quote:
    Kórejská melodráma Scandal.., adaptácia De Laclosových Nebezpečných známostí, je zaujímavá najmä v detailoch, ktorými z francúzskych reálií urobila kórejské, doplnila dobový "problém" - kresťanstvo (ktoré bolo v období 19. storočia na vratkej pôde). Klasicky je na mieste povzdychnúť si nad kamerovou krajinomaľbou, perfektným rámovaním, voľbou farieb pre priestory a kostýmy - dokopy dávajúce potešenie pre oko a tiež nad výberom hudby. Čo som však trochu postrádala bola intenzita napätia, reálnosť onoho nebezpečenstva aspoň na tej spodnej línii, pričom už som sa viackrát presvedčila, že práve toto plazivé, nepríjemné sťahovanie sľučky je niečo, čo Kórejci vedia rovnako dobre, ako vnášať erotickú iskru (pričom "písanie listov" sa môže zrovnať s Formanovým Valmontom). Tým, že ide o príbeh známy či už prostredníctvom knihy, alebo viacerých filmových spracovaní, nenaplnenie potreby výraznejšie sa odlíšiť a aj pri "jemnom" spracovaní poskytnúť zimomriavky na viacerých miestach (nielen v mrazivej scéne na zamrznutom jazere), necháva Secret.. v skupinke dobrých filmov, ktoré mali na viac.


    Quote:
    Zajímavá adaptace Nebezpečných známostí. Režisér se evidentně inspiroval nejen knihou, ale i oběma "západními" filmovými adaptacemi (ovšem víc Valmontem), přesto je výklad postav opět trochu jiný, než v obou těchto filmech. Velmi zdařile převedeno do korejských reálií 18. století (např. postava "Valmonta" je vdovcem, protože svobodný muž jeho věku a postavení by byl v té době něco nemyslitelného), příběhy Valmonta-pana Cho jsou nejen psané, ale i ilustrované. Velkou předností filmu je vizuální stránka. Jediné, co mi vadilo, byla místy přílišná doslovnost. (viz scéna, kdy paní Cho odplouvá do Číny a dívá se na svazek uschlých květin. Režisér hbitě přispěchá s již dříve viděným záběrem, ve kterém tyto květiny dostává od svého bratrance, aby divák nebyl na nejmenších pochybách, kdože je její tajná láska.)


    Quote:
    Beautiful and moving and perfectly excellent

    I believe this is the best version of 'Dangerous Liaisons' yet filmed.

    Going in, I expected nothing from this movie, as it had to compare with the other three versions of the story I have seen: The classic Dangerous Liaisons (Close/Malkovich/Pfeiffer), the more entertaining but less memorable Valmont (Bening/Firth/Tilly) and the worthy but inferior Cruel Intentions.

    However, this Korean version was so stunningly well-produced in every way that it has to be pronounced the superior version of all. The cast was attractive and skillful, the sets and production values were so slick and artful that "perfection" is the only word that comes to mind. The story was thoroughly captivating from beginning to end, and I was moved to tears on several occasions, esp. of course towards the end.

    I find that the story is becoming a classic and a favorite of mine (and I intend to move on to the original book very soon). It is about the wages of cynicism; a tragedy where the wicked are justly punished by experiencing on their own bodies and souls the effects of their ruthless actions. It shows how people's actions have consequences, and how those consequences will eventually come full circle, to slap the perpetrators in the face. It is a movie about human nature, saying that cynicism goes against our nature and can destroy us all if running unchecked. A morality tale. A good and true one. A Classic.



































    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.06.07
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.274 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 18:06
    sql

    TOPlist